Wat vinden vrouwen aantrekkelijk?

aantrekkelijk-man

Als man wil je maar al te graag weten wat een vrouw aantrekkelijk vindt. Soms is het een hele uitdaging om hierachter te komen. Uiteraard is elke vrouw anders, maar er zijn zeker verschillende factoren die ervoor zorgen dat een vrouw je aantrekkelijker zal kunnen vinden dan normaal. Dus ga je op een date? Dan moet je zeker deze tips volgen. 

Zie er verzorgt uit

Voor een vrouw is het ontzettend belangrijk dat je er verzorgd uit ziet. Een vrouw zal het geen enkel probleem vinden wanneer je een baard hebt, als het er maar verzorgd uit ziet. Wanneer je op een date gaat is het altijd aan te raden of net iets meer aan je uiterlijk te doen dan wat je normaal zal doen. Op die manier kan de vrouw je toch net iets meer aantrekkelijk vinden. 

Vrouwen vinden het fijn als een man er verzorgt uit ziet. Zo is het voor vrouwen een grote afknapper wanneer mannen bijvoorbeeld hun tanden niet goed poetsen. Dit zijn allemaal kleine dingen die een vrouw net over de streep heen kunnen trekken van wel of niet aantrekkelijk. 

Doe je best voor de vrouw

Als er iets is wat vrouwen aantrekkelijk vinden, is het als een man zijn best voor haar doet. Maar let wel op dat je het niet gaat overdrijven. Wanneer je een date hebt met een vrouw kun je zelf wat meer vragen en interesse tonen. Vrouwen vinden het ontzettend aantrekkelijk wanneer je in interesse in hun toont. Wanneer de vrouw interesse in jouw toont op dat moment, weet je eigenlijk al dat het goed zit. 

Sommige mannen kunnen erg goed overdrijven. Kies daarom wel voor de veilige weg en doe alleen je best wanneer je denkt dat het goed zit. Ga niet overdreven doen. Een vrouw zal het niet fijn vinden om bijvoorbeeld om de twee minuten te horen dat ze mooi is, dan zal zit niet niet meer serieus nemen. 

Stel je kwetsbaar op

Naast interesse tonen kan het heel erg helpen om je kwetsbaar op te stellen. Wanneer jij kan laten zien dat jij jezelf bent, wordt het voor de vrouw een heel ander verhaal. Het kwetsbaar opstellen kun je doen door bijvoorbeeld te vertellen over je verleden of over een verdrietige gebeurtenis in je leven. Op die manier laat je zien dat je kwetsbaar bent en toon je aan dat je graag verder zal willen met de vrouw. 

Je kwetsbaar opstellen moet net als je best doen niet overdreven worden. Anders zit je straks te huilen op de eerste date. Dit is uiteraard voor de vrouw niet aantrekkelijke en daarom is het ook zeker niet aan te raden om zoiets te doen. Je kan beter met mindere maten jezelf kwetsbaar op leren stellen. 

Kom slim over

Wanneer je domme boeren en scheten grappen gaat maken zullen de meeste vrouwen afknappen. Je kan beter kiezen voor een slimmere aanpak, letterlijk. Het is handiger om slim over te komen op de vrouw die jij graag wilt versieren. Vrouwen vinden het aantrekkelijk wanneer een man slim is en zich niet al te dom gedraagt. 

Je hoeft natuurlijk niet een IQ te hebben van een geleerde, maar het is wel leuk als je een beetje een inhoudelijk gesprek zal kunnen voeren. Anders heeft de vrouw uiteindelijk geen gespreksstof meer en dan zal het al vrij snel ophouden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *