Hoe een voetbalshirt inlijsten?

Voetbal_shirt

Een voetbalshirt kan in vele verschillende vormen en maten komen. Daarom is het verstandig om te bekijken hoe je jouw shirt het beste zal kunnen gaan inlijsten. De meeste mannen vinden het leuk om een shirt in te lijsten, omdat het shirt een speciale waarde heeft. Het shirt mag dan niet vies worden of een verkeerde vorm aannemen. Dit kun je gaan voorkomen door het shirt in te lijsten. 

Daarnaast kun je het voetbalshirt op een mooiere manier ophangen wanneer je het shirt in een lijst doet. Anders kan het shirt alleen maar aan een kleerhanger hangen. Je kan er dan beter voor kiezen om hem in een lijst te gaan hangen. 

De lijst kiezen

De eerste stap die je zal moeten gaan zetten is een lijst kiezen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten lijsten waar je uit zal kunnen kiezen. Dit kan gaan van gouden lijsten tot zwarte lijsten. Als je eerst naar de kleur gaat kijken, kom je al een heel eind. Je kan vanuit daar gaan bekijken wat voor een eisen je nog meer aan de lijst hebt zitten. 

Zo is het belangrijk dat het shirt mooi in de lijst past. Je zal dan het beste kunnen kijken naar hoe groot het shirt precies is. Het kan eene shirt kan wat breder zijn dan het andere shirt. Als je het shirt volledig plat in de lijst wilt hebben, is het belangrijk dat je bekijkt hoe groot het shirt precies is. Dit zal je van schouder tot schouder kunnen berekenen, maar ook de lengte is belangrijk. Anders koop je al gauw de verkeerde lijst. 

Welke kant is belangrijk?

Naast de lijst, zal je moeten gaan bepalen welke kant van het shirt belangrijk is. Wil je dat de voorkant van het shirt zichtbaar is, of heb je liever de achterkant? Je zal moeten gaan bepalen welk deel tegen het glas aankomt en welk deel tegen de achterkant van de lijst. Op die manier weet je zeker dat je het voetbalshirt op de juiste manier in de lijst aan het maken bent. 

Als je de juiste kant gekozen hebt, kun je het shirt in de lijst gaan leggen. Het is belangrijk dat het shirt volledig plat ligt. Anders zal de lijst niet goed dicht kunnen. Daarnaast wil je uiteraard geen oneffenheden in het speciale shirt wat je zo graag wilt ophangen. Dit kun je voorkom door het shirt goed te spreiden en glad te strijken voordat je de lijst helemaal dicht zal willen gaan doen. 

Wat kost het inlijsten van een shirt?

Als je een voetbalshirt wilt inlijsten, is het wel handig om te weten wat dit precies gaat kosten. Dit kan soms behoorlijk duur worden. Als je het zelf doet, hoef je eigenlijk alleen maar de lijst te kopen. Dit kun je uiteindelijk zo duur maken als dat jezelf gaat willen. Het ligt er dan vooral aan wat voor een lijst je zal willen hebben. 

Je kan de shirts ook door een bedrijf in laten lijsten. Op die manier zorg je ervoor dat je er zelf geen werk aan hebt. Dit zorgt er wel voor dat het een heel stuk duurder gaat zijn. Het kan soms boven de honderd euro oplopen. Daarom kiezen de meeste mensen ervoor om zelf het shirt in te gaan lijsten. Op die manier voorkom je dat je eventueel hoge kosten er aan over zal kunnen gaan houden. Dit zal zonde zijn als het niet nodig is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *